Winnaars TVL Fietsrally zijn bekend

Op 22 december 2023

Wie tijdens de mooie nazomer meedeed aan TVL Fietsrally in Sint-Truiden kon de glooiende landschappen boordevol rijp fruit en historische monumenten ontdekken met deze unieke fietszoektocht. Het parcours bracht jong en oud langs de mooiste plekjes van de stad en deelnemers van de foto- en zoekwedstrijd maakten kans op enkele mooie prijzen. Vandaag mochten de dertien gelukkige winnaars hun geschenk in ontvangst nemen bij Toerisme Sint-Truiden.


“De nazomereditie van de TVL Fietsrally, die natuur, cultuur en erfgoed harmonieus verbond, was een succes. Tal van fietsliefhebbers genoten van de panoramische vergezichten, de bedrijvigheid in de boomgaarden en onze statige monumenten”, zegt schepen van Toerisme Nina Kvivinia. “We zijn dan ook erg blij en dankbaar dat we de handen in elkaar hebben geslagen met TVL voor dit succesvolle initiatief.”

 

“Voor ons was de TVL Fietsrally een zeer gesmaakte afwisseling met de traditionele TVL Wandelrally die we al jaren in de markt zetten. De streek in en rond Sint-Truiden ontdekken via de fiets gecombineerd met de vragen over de regio, de gebouwen en de geschiedenis maakten het plaatje compleet. Het was zeker een geslaagde editie. De respons was zeer goed. Bijna 1 op 2 deelnemers heeft een wedstrijdformulier teruggestuurd”, zegt Patricia Meers Marketing Coördinator TV Limburg.

 

Sint-Truiden te voet en met de fiets ontdekken
“Het fietsroutenetwerk blijft de beste manier om alle troeven van de hoofdstad van Haspengouw te bewonderen. Duizenden bezoekers vinden hun weg al naar onze streek tijdens de bloesemtijd maar ook in de oogstperiode valt er hier heel wat te beleven. Denk maar aan de bezoeken bij lokale fruitbedrijven, plukdagen, het oogstfestival… Dat wilden we extra in de kijker zetten tijdens de TVL Fietsrally”, gaat schepen Kvikvinia verder. “Sint-Truiden is een veelzijdige stad waar elk seizoen heel wat te ontdekken valt. Zowel met de fiets als te voet. Daarom komen we in 2024 met een gloednieuwe wandelbox die wandelaars mee op pad neemt langs unieke belevingsplekken in onze stad. Hierover later meer!”

 

Trotse winnaars
De dertien gelukkige winnaars van de TVL Fietsrally zoek- en fotowedstrijd mochten op vrijdag 22 december hun prijs in ontvangst nemen bij Toerisme Sint-Truiden. Proficiat aan de winnaars!

 


 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is