Nieuwe bestuursploeg N-VA Sint-Truiden

Op 9 maart 2011, over deze onderwerpen: Politiek in Sint-Truiden

Onlangs kozen de N-VA leden van Sint-Truiden een nieuwe bestuursploeg voor de komende 3 jaar.  Het werd een goede mix tussen ervaren krachten en nieuwkomers. 

Roeland Vavedin werd unaniem herverkozen als voorzitter van N-VA Sint-Truiden.  Jelle Engelbosch volgt Lieven Bogaert op als ondervoorzitter die als OCMW-raadslid actief deel blijft uitmaken van het bestuur.  Hans Govaerts blijft secretaris en ook Jan Stevens blijft als penningmeester actief.

Verder zijn Jo Nicolai (seniorenbeleid), Ben Antoine (jongeren), Ilse Court (organisatie), Ludo Gressens (ledenverantwoordelijke) en Eric Lelievre de nieuwe bestuursleden.

Onze ploeg staat voor de uitdaging de N-VA in Sint-Truiden klaar te stomen voor de verkiezingen van 2012 en de partij lokaal stevig te verankeren.

Ons doel is te wegen op het beleid in Sint-Truiden en de Truienaars de broodnodige verandering te bieden die onze stad op politiek niveau zeker nodig heeft.

-------------------------------

Op de foto: Boven (van links naar rechts): Hans Govaerts, Ludo Gressens, Ben Antoine, Eric Lelievre, Jo Nicolaï en Jelle Engelbosch. Onderaan: Ilse Court en Roeland Vavedin

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is